Beschrijf jouw kindje

Als ouder breng je nu veel tijd met je kinderen door. Gebruik die tijd door mindful je kinderen te bekijken. Kijk naar je kinderen.
Wat zie je? Wat doet dat bij jou?

Tijdens de cursus babymassage beginnen we voor de massage met een oefening beschrijf jouw kindje. Deze oefening wil ik graag met jullie delen.

  • Kijk eens naar je kindje. Begin maar bij zijn hoofdje. Wat zie je? Wat komt er bij je op? Kijk maar naar de oogjes. Maakt je kindje oogcontact? Wat doet dat met jou? Kijk maar naar het neusje, de oren, de wangen, het mondje. Wat is zijn gezichtsuitdrukking? Hoe voelt het om met zoveel aandacht naar je kindje te kijken.
  • Leg je handen daar op je kindje wat voor jullie goed voelt op dit moment. Wat voel je? Wat doet dat met jou?
  • Richt dan je aandacht op zijn lijfje, zijn armpjes en beentjes. Ligt je kindje lekker bij jou? Beschrijf voor jezelf eens wat jouw kindje zo speciaal maakt.
  • Kun je aan de lichaamstaal van je kindje zien hoe hij zich voelt. Wat voor communicatie maakt je kindje met jou? En jij met je kindje?

Mindful je kindje bekijken, dit is een mooie basis om de massage te starten.

Zwangerschapscursus via beeldbellen

De corona crisis nodigt ons allen uit flexibel te zijn, nieuwe wegen en creatieve oplossingen te vinden.
Ik had alle aanmeldingen voor de groepscursus en babymassage afgebeld. Mijn agenda stond vol met allemaal leuke dingen.

Ik geniet nu van meer tijd met mijn kinderen maar ik mis ook mijn werk. Mijn fysiotherapie werk en de gezellige zwangerschapscursussen en babymassages. Voor mijn fysiotherapie werk ben ik voor videoconsulten inzetbaar.

Er zijn in deze tijd gelukkig veel online-cursussen beschikbaar. Juist nu angst en onzekerheid meer een rol speelt en de standaard informatieavonden bij verloskundige en ziekenhuizen niet meer doorgaan. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Je kunt het beste zelf bekijken wat bij jou past. Bij mij kun je ook terecht. Ik ben zelf van het persoonlijk contact en daarom bied ik de zwangerschapscursus bevallenalsteam via beeldbellen aan. De hand-out en reader ontvang je per email. Wil je meer informatie neem gerust contact met mij op.

Ben je al bevallen, geniet van de tijd met elkaar.
Op mijn website zal ik de komende weken verschillende versjes plaatsen voor samen met je kindje. Door de corona crisis breng je waarschijnlijk meer tijd met je kindje door. Zorg ten eerste goed voor jezelf! Ben je goed verbonden met jezelf dan kan je harmonieus de verbinding met andere aan. Geniet van deze tijd door extra met elkaar te verbinden.
Liefde is altijd aanwezig.  

Vriendelijke groetjes

Wendy

Slaapliedje

Zingen jullie je kindje in slaap? Wat is jullie favoriete liedje?
Het liedje van Casper en Emma vind ik erg fijn.

Zingen versterkt de band met je kindje. Je kindje herkent je stem en dat geeft je kindje een warm gevoel van samen zijn. Tijdens de cursus babymassage zingen we ook verschillende liedje. Wil je meer informatie over de cursus babymassage neem vooral contact met mij op.

workshop mama-relax

Vrijdag 27 September 2019 is de eerste mama-relax workshop. Ik werk in kleine groepen dus er is maar plek voor 6 babymoeders. Geef je snel op!
Een gezellige relaxte ochtend met andere babymoeders.

De zwangerschapscursus bevallenalsteam geef ik al een tijdje. Wat ik tijdens terugkomdagen hoor is dat veel moeders het zwaar vinden met hun baby en moeite hebben dit toe te geven. Zelfzorg ontbreekt vaak en zo is het idee van de mama-relax workshop ontstaan.    

Het is een ochtend vol zelfinzicht, ontspanningsoefeningen, mindfulness en babymassagetechnieken op poppen uitgevoerd. Kortom een kado voor jezelf!

mama-relax-workshop

reader babymassage

Tijdens de cursus babymassage krijg je een uitgebreide reader mee. Hierin staan alle technieken beschreven, zo kun je thuis alles nog eens nalezen. De shantala-massagetechnieken zijn fijn als leidraad maar elke massage is uniek en afgestemd op jouw kindje. Zie ik jou ook binnenkort met je kindje?
Vriendelijke groetjes
Wendy

winnaar introductieles babymassage

Gefeliciteerd Louise, jij hebt de introductieles babymassage gewonnen. We hebben inmiddels contact met elkaar gehad en in je verlof eind 2019 spreken we af. Helaas voor de andere die mee hebben gedaan en niet gewonnen hebben. Maar je kan je altijd inschrijven voor een cursus babymassage en binnenkort zal ik verschillende workshops gaan geven. Babymassage is een kado voor jezelf en je kindje.
Vriendelijke groetjes
Wendy


Welkom

Welkom op mijn website


Wendy Klinker is de praktijk rondom zwangerschap, geboorte en ouderschap.
Op het moment dat je zwanger bent leef je naar de bevalling toe. De aanloop naar de bevalling toe en de bevalling zelf is voor zowel de zwangere vrouw als haar partner een spannend proces. De zwangerschapscursus bevallenalsteam helpt jullie voor te bereiden op de aanstaande bevalling en de kraamtijd.  Jullie spreken elkaars wensen, idee├źn en angsten uit, waardoor jullie echt als team kunnen samenwerken.

En dan is jullie kindje geboren. Een cursus of workshop babymassage is een kado voor jezelf en je baby. Leer de taal van je kindje speken!
Het eerste jaar ouderschap is zoeken naar nieuwe balansen in je leven. Velen vinden vooral het eerste jaar zwaar. De cursus mama relax helpt je hierbij.

Ik hoop jullie binnenkort te mogen verwelkomen.

Vriendelijke groetjes,

Wendy