Zwangerschapscursus via beeldbellen

De corona crisis nodigt ons allen uit flexibel te zijn, nieuwe wegen en creatieve oplossingen te vinden.
Ik had alle aanmeldingen voor de groepscursus en babymassage afgebeld. Mijn agenda stond vol met allemaal leuke dingen.

Ik geniet nu van meer tijd met mijn kinderen maar ik mis ook mijn werk. Mijn fysiotherapie werk en de gezellige zwangerschapscursussen en babymassages. Voor mijn fysiotherapie werk ben ik voor videoconsulten inzetbaar.

Er zijn in deze tijd gelukkig veel online-cursussen beschikbaar. Juist nu angst en onzekerheid meer een rol speelt en de standaard informatieavonden bij verloskundige en ziekenhuizen niet meer doorgaan. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Je kunt het beste zelf bekijken wat bij jou past. Bij mij kun je ook terecht. Ik ben zelf van het persoonlijk contact en daarom bied ik de zwangerschapscursus bevallenalsteam via beeldbellen aan. De hand-out en reader ontvang je per email. Wil je meer informatie neem gerust contact met mij op.

Ben je al bevallen, geniet van de tijd met elkaar.
Op mijn website zal ik de komende weken verschillende versjes plaatsen voor samen met je kindje. Door de corona crisis breng je waarschijnlijk meer tijd met je kindje door. Zorg ten eerste goed voor jezelf! Ben je goed verbonden met jezelf dan kan je harmonieus de verbinding met andere aan. Geniet van deze tijd door extra met elkaar te verbinden.
Liefde is altijd aanwezig.  

Vriendelijke groetjes

Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *