over mij

Mijn naam is Wendy Klinker. Samen met mijn partner Eddy en onze twee jongens woon ik in Hoorn. Ik vond zwangere vrouwen altijd al prachtig om te zien en tijdens mijn eerste zwangerschap kreeg ik steeds meer interesse in de zwangerschap en geboorte.  Ik heb samen met Eddy een zwangerschapscursus gevolgd, en vanaf de eerste les wist ik dit wil ik ook gaan doen. Het is heel fijn om je samen op de bevalling en het ouderschap voor te bereiden. In Hoorn werd dit nog niet aangeboden. Ik heb de opleiding zwangerschap in contact gevolgd. In 2016 ben ik mijn eigen bedrijf bevallenalsteam begonnen, naast mijn parttime baan als fysiotherapeut op haptonomische basis. Inmiddels heb ik al veel stellen mogen begeleiden en ik doe dit met veel plezier.

Na mijn tweede zwangerschap vond ik het moeilijk een balans te vinden in mijn leven. Tijdens de terugkomdagen hoor ik dit ook vaak bij cursisten terug. Hier wilde ik wat mee doen. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd, waaronder De mindful Fysiotherapeut en babymassage met yoga.
De naam bevallenalsteam dekte niet meer en zo is Wendy Klinker ontstaan, de praktijk rondom zwangerschap, geboorte en ouderschap. Waarom de naam Wendy Klinker? Omdat ik trots op mijzelf ben en op mijn praktijk die ik heb neergezet.

Mijn passie is jullie te begeleiden in deze mooie bijzondere tijd zodat jullie als team de zwangerschap, bevalling en het ouderschap in vertrouwen tegemoet gaan. De zwangerschap en de eerste jaren van je kindje zijn de fundering waarop het latere leven van je kind wordt gebouwd. Zorg dat de fundering sterk is. Liefde is hierbij een onmisbare bouwsteen!